Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Vähätupa

Vähäntuvantie 4 a
00390 Helsinki
PL 39913, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41679
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Vähätupa

Leikkipuisto Vähätupa

Leikkipuisto Vähätupa

lp.vahatupa@hel.fi

Tule leikkipuistoon terveenä ja noudata leikkipuistojen ja perhetalojen turvallisuus- ja hygieniaopasteita. Leikkipuiston pihalle saa aina tulla leikkimään.

Valitsethan leikkipaikan väljästi turvavälit huomioiden. Noudatamme toiminnassamme opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden- ja hyvinvointilaitoksen sekä opetushallituksen ohjeita koronatilanteeseen liittyen.

Toimintamme on lapsiperheille maksutonta. Huomioimme toiminnassa turvavälit ja hyvän käsihygienian. Leikkipuiston ohjelma pikkulapsiperheille löytyy Lapsiperheet-linkin takaa sekä Fb-sivuiltamme ja Instagramista.

Leikkipuiston sisätila on varattu koululaisten iltapäivätoiminnan käyttöön klo 12 -16.00 välisenä aikana.

Koululaisten iltapäivätoiminta 1.-2.-luokkalaisille järjestetään puistossamme perusopetuslain mukaisena ryhmätoimintana. Muut koululaiset ovat aina tervetulleita leikkimään ja viihtymään puiston pihalle ilman ennakkoilmoittautumista.

Konalassa sijaitsevassa leikkipuistossa on avarat ja viihtyisät tilat monenlaiselle toiminnalle. Toiminta on suunnattu aamupäivisin alle kouluikäisille ja iltapäivisin sekä koulujen loma-aikoina koululaisille. Vähätuvan toiminta-ajatuksena on olla viihtyisä, kiireetön ja kodinomainen kohtaamispaikka alueen asukkaille. Toimintaa suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä asiakkaiden kanssa.Leikkipuiston ohjaajat luovat kaikenikäisille lapsille turvallisen ja mukavan vapaa-ajanvietto paikan.

Ympäristöltään Vähätupa on vehreä ja tilava. Puistoa ympäröi metsä, kävelytie ja urheilukenttä. Pihalla on koripallokorit, sählymaalit, aidattu leikkialue pienemmille, keinut, liukumäki, iso ”hämähäkki” kiipeilyteline ja kahluuallas, jossa voi pelata  vaikka pallopelejä. Leikkipuistorakennus on tilava ja sisällä on mahdollisuus leikkiä, pelata, askarrella, lueskella ja osallistua puiston ohjattuun toimintaan. Vähätupa on avoin kohtaamis- ja toimintapaikka. Alueen asukkailla on jatkuvasti mahdollisuus ideoida ja toteuttaa toimintaa - ottaa puisto omakseen. Tulethan juttelemaan ohjaajille kun sinulla on ideoita! Meidät tavoitat myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Tulosta puiston tapahtumat


Tulevat tapahtumat:


  29.03.2022 11:10