Suoraan sisältöön

Leikkitoiminnan kerho

Lapsi oppii leikkimällä, liikkumalla, taiteilemalla ja tutkimalla. Leikkitoiminnan kerho on monesti lapsen ensimmäinen oma lapsiryhmä, jossa opitaan yhdessä tekemistä ja iän mukaisia taitoja. Innostumme lasten kanssa keksimään leikkejä, autamme harjoittelemaan kaveritaitoja ja kokeilemaan uusia asioita. Kerhon tekemisiä ideoidaan lasten kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kerhotoiminta on suunnattu kotihoidossa oleville helsinkiläisille lapsille kahden vuoden iästä maksuttoman esiopetuksen alkamiseen saakka. Kerhoon haetaan sähköisesti. Hakemukseen voi laittaa useita kerhopaikkatoiveita. Kerhon toiminta perustuu Helsingin varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Lisätietoa kerhotoiminnasta ja hakemisesta

Leikkipuisto Viikkarin  leikkitoiminnankerho Tiirat

Kerhoajat ovat tiistai ja torstai klo 9.00-11.30

Kerhossa harjoittelemme leikkitaitoja toisten lasten kanssa ja tekemällä yhdessä asioita.

Kerhoon liittyviä käytäntöjä:

Kokoonnumme pikkupuistossa klo 9 missä vanhemmat laittavat lapselleen kerholiivit päälle ja vievät lapsen reput Viikkarin eteiseen lapsen omalle naulakkopaikalle.

Leikimme ulkona noin tunnin ja kävelemme taikanarun avulla sisälle. Sisällä kokoonnumme alkupiiriin ja sen jälkeen syömme pienet eväät.Kerhossa laulamme, leikimme ja pelailemme.  Harjoittelemme myös kädentaitoja.

Kerhoreppuun vanhemmat laittavat pienet eväät ja sisätossut. Tarpeen mukaan myös vaihtovaatteita.

Ajankohtaiset tiedotteet

Alueen kerhotarjonnasta saat lisätietoa alueen johtavalta leikkipuisto-ohjaajalta Nina Vuorelta, nina.vuori@hel.fi, puh. 09 310 58693.

Annamme infoa vanhemmille tapahtumista kuten puurojuhla ja kevätjuhla.JAA
13.11.2018 15:36