Suoraan sisältöön

Leikkipuisto Viiri

Herukkakuja 3
00300 Helsinki
PL 30914, 00099 Helsingin kaupunki
+358 9 310 41786, +358 40 334 4710
Toimipiste kartalla

Leikkipuisto Viiri

Leikkipuisto ViiriTervetuloa leikkimään Viirin pihalle. Viiri on auki klo 9-16. Pyörät ovat asiakkaiden käytössä klo 9-15.30.

Viirissä pidetään erilaisia toimintatuokioita ulkona sekä sisällä. Sisätuokioihin mahtuu 5 tai 10 perhettä. Ilmoittautuminen sisätuokioihin puiston eteisestä löytyvän ilmoittautumiskattilan avulla. Mikäli kattila on tyhjä, niin tuokio on valitettavasti täynnä. Syksyn viikko-ohjelma löytyy puiston ilmoitustaululta sekä puiston facebook-sivuilta.

Voit myös nauttia virtuaalisesti tuokioista, jotka löytyvät Helsinki-kanavalta. Tuokiot on tarkoitettu eri-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen. 

Leikkipuistoon saa aina tulla! Toimintamme lapsiperheille ja koululaisille on maksutonta. Aukioloaikojen ulkopuolella puiston pihalle saa tulla leikkimään. Viiri on ainoa Helsingin kaupungin Vihreän lipun puisto, jo vuodesta 2008.

Leikkipuisto Viiri vuokraa tilojaan esimerkiksi syntymäpäiväjuhliin. Tilojen vuokrauksesta lisätietoja sähköpostitse. Vuokrasopimusten allekirjoitukset vain perjantaisin kello 09:30 11:00. KORONA-TILANNE SAATTAA RAJOITTAA VUOKRAUSTA.

Leikkipuisto on avoinna ma-pe klo 9-16. Puiston vessat ovat kaikkien käytössä. Muuten leikkipuiston sisätilat ovat vain puiston ryhmien käytössä. Poikkeukset aukiolo-ajoissa koululaisten loma-aikoina. 

Tulosta puiston tapahtumat

Tulevaa toimintaa:


Leikkipuisto Viirin piha on iso ja avoin. Hiekkalaatikkoalue on aidattu. Käytössä on kaksi hiekkalaatikkoa, liukumäki, vauvakeinut, rengaskeinut ja kiipeilyteline. Pihalla on myös pieni nurmikukkula, jossa voi talvisin laskea mäkeä. Puiston pihalla on myös jalkapallokenttä, joka jäädytetään talvisin. Puiston ulkovälikössä on pöydät ja tuolit ja siellä voi puiston aukioloaikoina nauttia eväitä. Leikkipuisto Viirin suihkut ovat valitettavasti epäkunnossa.29.10.2020 11:33