Tenniskentän voit varata Varaamosta

Helsingin tenniskenttiä voi varata kaupungin tilavarauspalvelu Varaamosta kesäkaudella 2024.
Kolme tekonurmipintaista tenniskenttää kaupungin liikuntapuistossa.
Kuva: Jani Karlsson

Kaupungin ulkotenniskentät ovat varattavissa 2.5.2024 klo 12.00 alkaen Varaamo-palvelussa.

Varaamossa on varattavissa noin 20 tenniskenttää eri puolilla kaupunkia. Kentät sijaitsevat Ala-Malmin, Arabianrannan, Herttoniemen, Jakomäen, Kannelmäen, Kontulan, Kurkimäen, Lauttasaaren, Mustikkamaan, Puistolan, Pukinmäen, Siltamäen ja Tapulikaupungin liikuntapuistoissa. Varattavat kentät on merkitty opastein. Vähintään yksi kenttä kustakin toimipisteestä on jätetty sähköisen varaamisen ulkopuolelle.

Tenniskentän varaaminen Varaamo-palvelun kautta maksaa 7,30 euroa / 60 min. Kentät ovat pääsääntöisesti avoinna kello 8.00–21.00 ja joissakin paikoissa jopa klo 22.00 asti.

Helsingin tenniskenttiä on voinut varata sähköisesti Varaamo-palvelun kautta jo kesästä 2020 alkaen. Ennen sähköiseen varaamiseen siirtymistä tenniskenttien varaaminen tapahtui paikan päällä jonottamalla. Vapaalla ulkotenniskentällä voi yhä pelata maksutta saapumisjärjestyksessä, mikäli paikalla ei ole yksittäisvuoron lunastaneita.

Varaamo

Varaamo on Helsingin kaupungin digitaalinen tilavarauspalvelu, josta asukkaat ja yhteisöt voivat varata kaupungin tiloja ja laitteita omaan käyttöönsä. Siirry Varaamoon(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Uudistunut Varaamo-palvelu toimii toistaiseksi osoitteessa tilavaraus.hel.fi. Tuttu osoite varaamo.hel.fi otetaan takaisin käyttöön, kun siirtyminen uuteen varausjärjestelmään on valmis. Uuteen Varaamoon kirjaudutaan vahvaa tunnistautumista käyttäen eli esimerkiksi pankkitunnuksilla. Sisäänkirjautumisen yhteydessä luot itsellesi Helsinki-profiilin, jos sinulla ei sellaista vielä ole.