Annikanpuiston kävely- ja pyörätie suljetaan talvikaudeksi 2020-2021

Herttoniemen Annikanpuiston halki kulkeva kivetty kävely- ja pyörätie suljetaan turvallisuussyistä talvikaudeksi 2020-2021.
Talvihoidon piiristä poistuva alue Annikanpuistossa.

Herttoniemen Annikanpuiston halki kulkeva kivetty kävely- ja pyörätie suljetaan turvallisuussyistä talvikaudeksi 2020-2021. Puiston heikentyneen rantarakenteen vuoksi kävely- ja pyörätietä ei voi tällä hetkellä turvallisesti aurata.       

Viime kevättalven tulvat veivät kiviainesta puiston rantarakenteen alta, eikä ole täyttä varmuutta, että rantavalli kestäisi aurauskoneiden painon. Näin ollen käytävää ei voida pitää kunnossa tällä talvikaudella, eikä sinne voida turvallisesti ohjata pyöräilijöitä ja kävelijöitä.    

Pahimmin vaurioituneet kohdat ovat olleet rajattuina aidoin ja huomiokartioin jo kesästä saakka. Kuitenkin kesä- ja syyskaudella käytävän muut osuudet ovat olleet avoinna kävelijöille ja pyöräilijöille, koska nämä liikkumisen muodot eivät aiheuta aurauskaluston tapaista painetta ja sortumavaaraa.      

Kulku ohjataan lähimmälle asfaltoidulle samansuuntaiselle reitille eli Neitojenpolulle välille Reginankuja – Neitojenranta. Kaupunkiympäristön toimiala pahoittelee aiheutunutta haittaa.