Kanavakadun porrastyömaa jää tauolle

Uspenskin katedraalille johtavien graniittiportaiden kunnostus viivästyy. Syynä on maan alta yllättäen paljastunut kaukolämpöputki. Töitä päästään jatkamaan jäll

Uspenskin katedraalille johtavien graniittiportaiden kunnostus viivästyy. Syynä on maan alta yllättäen paljastunut kaukolämpöputki. Töitä päästään jatkamaan jälleen keväällä.

Kanavakadun portaiden kunnostus alkoi elokuussa ja sen oli määrä valmistua vuoden loppuun mennessä. Kaukolämpöputki voidaan siirtää ilmojen lämmettyä keväällä, jolloin porrasremontti pääsee jatkumaan. Remontin arvioidaan valmistuvan touko-kesäkuun vaihteessa.

Remontissa uusitaan kokonaan Uspenskin katedraalille Kanavakadulta nousevat portaat. Vanhat portaat ovat huonokuntoiset ja liian jyrkät talvikunnossapitoon. Niistä jää muistuttamaan portaiden alkupään graniittikivimuuri, joka yhdistyy uusiin rakenteisiin. Uudet portaat lämpenevät talvisin kaukolämmöllä ja pysyvät siten käytettävinä läpi vuoden.

Porrastyömaan kanssa samaan aikaan Kanavakadulla ja Ankkurikadulla käynnissä ollut katutyömaa valmistuu joulukuun aikana, ja siihen liittyvät liikenteen poikkeusjärjestelyt poistuvat.

Lisätietoa portaiden kunnostuksesta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)