Muutoksia liikenteessä Sturenkadun ja Helsinginkadun risteyksessä

Sturenkadulla käynnissä oleva kisko- ja vesihuoltotyö siirtyy uuteen vaiheeseen ja tuo muutoksia alueella liikkumiseen 13. kesäkuuta alkaen. Liikenne ohjataan ki
Urakka-alue kartalla.

Sturenkadulla käynnissä oleva kisko- ja vesihuoltotyö siirtyy uuteen vaiheeseen ja tuo muutoksia alueella liikkumiseen 13. kesäkuuta alkaen. Liikenne ohjataan kiertoreiteille ja raitiovaunulinja 8 korvataan linja-autolla.

Seuraavat liikennejärjestelyt tulevat voimaan vaiheittain 13.6. alkaen

Jalankulkijat ja pyöräilijät:

  • Jalankulkijat ja pyöräilijät ohjataan kulkemaan Sturenkadun eteläpuolta ja Helsinginkadun pohjoispuolta Helsinginkadun ja Sturenkadun risteyksen ja Wallininkadun välillä.

Moottoriajoneuvot

  • Helsinginkatu keskustan suuntaan suljetaan Kirstinkadun kohdalta. Kiertotie kulkee Kirstinkadun, Kalliolanrinteen ja Sturenkadun kautta.
  • Kääntyminen Helsinginkadulta Kolmannelle linjalle suljetaan.

Joukkoliikenne

Sturenkadun urakassa uusitaan raitiotiekiskoja sekä saneerataan vesihuoltoa. Työalueena on Sturenkatu Helsinginkadun ja Wallininkadun välillä.

Urakassa uusitaan myös Sturenkadun molemmat raitiotiepysäkit sekä molemmat bussipysäkit. Sturenkadulle rakennetaan Helsinginkadun ja Wallininkadun välille yksisuuntaiset pyörätiet. Lisäksi uusitaan vesijohto, venttiilit ja paloposti. Urakan valmistumisen tavoite on vuoden loppuun mennessä.

Urakoitsijana toimii VRJ Etelä-Suomi Oy.

Uutinen on julkaistu 8.6. ja sitä on päivitetty 13.6.