Helsingin Matkapalvelun chat-palvelu auttaa matkatilauksissa

Helsingin Matkapalvelu otti verkkosivuillaan käyttöön chat-palvelun elokuussa. Chatin kautta Matkapalvelun asiakkaat voivat saada apua muun muassa matkatilauksiinsa.
Kuva: Jussi Hellsten
Helsingin Matkapalvelu on vammaisille ja ikääntyneille kaupunkilaisille tarkoitettu julkista liikennettä korvaava kuljetuspalvelu. Kuva: Jussi Hellsten

Chat on avoinna vuorokauden ympäri ja palvelee suomeksi. Voit aloittaa keskustelun asiakaspalvelijan kanssa painamalla Matkapalvelun etusivulla tai näin tilaat tai perut matkan -sivulla oikeassa alakulmassa olevaa, puhekuplaa muistuttavaa kuvaketta. 

Mikäli asian ratkaiseminen vaatii asiakastietojen käsittelyä, asiakaspalvelija pyytää sinua tunnistautumaan vahvasti tietoturvasyistä. Huomioithan, että chat-palvelussa ei voi asioida toisen henkilön puolesta. 

Helsingin Matkapalvelu on vammaisille ja ikääntyneille kaupunkilaisille tarkoitettu julkista liikennettä korvaava kuljetuspalvelu. Voit hyödyntää palvelua asiointimatkoihin tai työ- ja opiskelumatkoihin, kun sinulla on kuljetuspalvelupäätös.