Kaupunginhallitus esittää kansliapäälliköksi Jukka-Pekka Ujulaa

Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 28.8. esittää Helsingin kansliapäällikön virkaan Jukka-Pekka Ujulaa. Kaupunginhallitus käsitteli kokouksessa lisäksi kaupungin ympäristöraporttia 2022 ja antoi lausunnot HSL:n ja HSY:n talous- ja toimintasuunnitelmiin.
Kaupungintalon aula. Kuva: Jussi Nahkuri
Kaupungintalon aula. Kuva: Jussi Nahkuri

Kaupunginhallitus päätti esittää, että kaupunginvaltuusto ottaa kauppatieteiden maisteri, valtiotieteiden maisteri Jukka-Pekka Ujulan Helsingin kansliapäällikön virkaan seitsemän vuoden määräajaksi.

Kaupunginvaltuusto päättää asiasta kokouksessaan 13. syyskuuta. Kuluva kansliapäällikön virkakausi päättyy 14. lokakuuta.

Kaupunginhallitus käsitteli kokouksessaan myös Helsingin kaupungin ympäristöraporttia 2022. Ympäristöraportti on kaupunkikonsernin yhteinen asiakirja, jossa kuvataan kaupungin ympäristötavoitteiden edistymistä ja toiminnan ympäristövaikutuksia sekä kaupungin ympäristöpolitiikan toteutumista. Raportti etenee kaupunginvaltuustoon.

Kaupunginhallitus päätti lisäksi antaa lausuntonsa Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY:n sekä Helsingin seudun liikenne HSL:n alustavista toiminta- ja taloussuunnitelmista vuosille 2024-2026. Lausunnot on luettavissa esityslistalta.