Kaupunginvaltuusto käsitteli valtuutettujen aloitteita

Helsingin kaupunginvaltuusto käsitteli 16. helmikuuta kokouksessaan joukon valtuutettujen tekemiä aloitteita
Valtuustosali. Kuva: Paavo Jantunen

Kaupunginvaltuusto käsitteli 16. helmikuuta kokouksessaan joukon valtuutettujen tekemiä aloitteita sekä Kristillisdemokraattien ja Sinisten valtuustoryhmän ryhmäaloitteen.

Kaikki kokouksessa käsitellyt aloitteet ja niistä käyty keskustelu löytyvät Helsinki-kanavan tallenteelta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Taivallahden peruskoulun perusparannuksen enimmäishinta nousee

Lisäksi kaupunginvaltuusto hyväksyi Etu-Töölössä sijaitsevan Taivallahden peruskoulun perusparannuksen hankesuunnitelman enimmäishinnan korottamisen 6 739 000 eurolla. Hankkeen korotettu enimmäishinta on 39,4 miljoonaa euroa.

Hankesuunnitelma koskee rakennuksessa tehtävää laajaa toiminnallista ja teknistä perusparannusta. Hanke on tällä hetkellä toteutussuunnitteluvaiheessa, ja sen lähtötiedot sekä suunnitelmat ovat tarkentuneet, joiden pohjalta hankkeen enimmäishintaa nousee.

Kaupunginvaltuusto vahvisti myös vuokrausperiaatteet muutamille Kaarelan Kuninkaantammessa ja Honkasuolla sijaitseville tonteille.

Kaikki kaupunginvaltuuston kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedote-sivulla. Päätöstiedote on luettavissa siihen saakka, kun pöytäkirja ilmestyy. Kaupunginvaltuuston pöytäkirjat ovat luettavissa täältä.

Kuva: Paavo Jantunen