Kaupunginvaltuustossa keskiviikkona kyselytunti

Kaupunginvaltuustossa pidetään tänään kyselytunti. Esityslistalla on myös AM-ohjelman 2020 seurantaraportti 2023 sekä kaavamuutos Malmin Pihlajamäkeen. Kokousta voi seurata Helsinki-kanavalta keskiviikkona 10. toukokuuta kello 18 alkaen. Kyselytunnilla on viittomakielinen tulkkaus.
Kaupunginvaltuuston kyselytunti tulkataan suomalaiselle viittomakielelle. Kuva: Pertti Nisonen
Kaupunginvaltuuston kyselytunti tulkataan suomalaiselle viittomakielelle. Kuva: Pertti Nisonen

Kyselytunnilla käsitellään kolmea aihetta. Minna Lindgrenin (vihr.) kysymys käsittelee Helsingin edunvalvontaa Sote-rahoituksessa ja Helsingin mahdollisuuksia lisärahoitukseen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi. Kysymykseen vastaa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan apulaispormestari Daniel Sazonov (kok.).

Silja Borgarsdóttir Sandelinin (r.) kysymys koskee Helsingin tavoitteita hallitusneuvotteluissa. Kysymykseen vastaa pormestari Juhana Vartiainen (kok.).

Eveliina Heinäluoma (sd.) puolestaan kysyy Sörnäisten vankilan lopettamisesta. Pormestari Vartiainen vastaa myös tähän kysymykseen (kok.).

Esityslistalla on myös AM-ohjelman 2020 seurantaraportti 2023 sekä kaavamuutos Malmin Pihlajamäkeen.

Kokousta voi seurata Helsinki-kanavalta keskiviikkona 10. toukokuuta kello 18 alkaen. Kyselytunti viitotaan suomalaiselle viittomakielelle.

Lähetystä voi katsoa myös myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalla. Päätöksiä voi seurata Helsinki-kanavan lähetysnäkymän alta. Päätöksistä kerrotaan lisäksi kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteessa.