Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu avautuu maanantaina 3.5.

Kaupunkiympäristön asiakaspalvelu avautuu rajoitetusti maanantaina 3.5.

Kaupunkiympäristön toimialan asiakaspalvelu avautuu rajoitetusti 3. toukokuuta alkaen. Asiakaspalvelua koskevat julkisten tilojen asiakasmäärärajoitukset ja toimialan terveysturvallisuusohjeet.

Asiakaspalvelu on avoinna kesäkauden ajan maanantaista tiistaihin kello 8.15–12 ja keskiviikosta perjantaihin kello 12–15 osoitteessa Työpajankatu 8. Perjantaina 7.5. asiakaspalvelu on suljettu.

Suosi muita kanavia

Koska asiakaspalveluun pääsee kerrallaan rajattu määrä asiakkaita, yhteyttä kannattaa ottaa ensisijaisesti puhelimella ja sähköpostilla, sillä asiakkaita ei valitettavasti voida enää ottaa sisälle aukioloajan jälkeen. Vuokra-asuntojen haussa voi käyttää myös chat-palvelua. Lisäksi hel.fi/palaute on käytettävissä. Sen kautta tulleisiin kysymyksiin vastataan noin 5 arkipäivän kuluessa.

Vuokra-asunnon haun asiakaspalvelu palvelee pääasiassa vain niitä asiakkaita, jotka tarvitsevat apua vuokra-asuntohakemuksen jättämisessä. Asuntotarjouksen liitteet voi tuoda kaupunkiympäristön postilaatikkoon, jos sähköpostin lähettäminen ei ole mahdollista. Postilaatikko sijaitsee kaupunkiympäristötalon Työpajankadun puoleisella seinällä.

Yhteystiedot

Kaupunkiympäristön toimialan yleiset asiakaspalvelun yhteystiedot

Vuokra-asunnon haun yhteystiedot