Kivelän terveysasema palvelee uudistetuissa tiloissa Töölössä

Kivelän terveysasema palvelee asiakkaitaan maanantaista 14.2. alkaen uudistetuissa tiloissa Kivelässä, Töölössä, osoitteessa Sibeliuksenkatu 14.
Kivelän terveysaseman sisäänkäynti.

Kivelän terveysasema muuttaa pois Laakson sairaala-alueelta ja palvelee asiakkaitaan maanantaista 14. helmikuuta alkaen uudistetuissa tiloissa Kivelässä, Töölössä, osoitteessa Sibeliuksenkatu 14 (1.–3. kerros).

Kivelän terveysaseman puhelinnumero ei muuton myötä muutu, se on edelleen 09 310 45500. Terveysasemalla voi asioida myös sähköisesti tai tulla paikan päälle. Terveysasema on auki arkisin klo 8–16.

”Kivelän terveysaseman uudistetut ja remontoidut tilat tarjoavat ammattilaisillemme paremmat ja tarkoituksenmukaisemmat puitteet palvella helsinkiläisiä. Voimme tehdä tiimityötä entistä sujuvammin. Myös palvelujen kehittäminen onnistuu paremmin kuin aiemmissa ahtaamissa väistötiloissa,” toteaa terveyasemien johtajalääkäri Timo Lukkarinen tyytyväisenä.

”Kivelän terveysaseman muutto Töölöön on kaikin tavoin positiivinen asia”, Lukkarinen jatkaa.

Kivelän terveysasema palvelee entisten Laakson ja Töölön terveysasemien asiakkaita. Muuton jälkeen Laakson sairaala-alueella ei ole enää terveysasemapalveluja.

Kivelän uudistetuissa tiloissa toimii myös hammashoitola,löytyvät  joka aloitti terveysaseman yhteydessä tammikuussa. Aika hammashoitoon varataan numerosta p. 09 310 51400 (ma–to klo 7–18 ja pe klo 7–15).

Kivelässä aloitti tammikuussa myös fysioterapiayksikkö (neuvonta ja ajanvaraus arkisin klo 8–15, p. 09 310 67000). Samalla fysioterapiapalvelut Laaksossa loppuivat.

Kivelän terveysaseman verkkosivut ovat osoitteessa www.hel.fi/kivelanterveysasema.

Kuva: Virpi Velin

Uutinen on julkaistu 10.2. ja sitä on päivitetty 14.2.