Liikunnan syysesite on nyt julkaistu!

Liikuntakurssit, ulkoilumahdollisuudet, liikuntapaikat ja paljon muuta! Kaikki tämä löytyy Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden syysesitteestä.
liikunnan syysesite on nyt julkaistu, kuva: Aki Rask

Liikuntakurssit, ulkoilumahdollisuudet, liikuntapaikat ja paljon muuta! Kaikki tämä löytyy Helsingin kaupungin liikuntapalveluiden syysesitteestä. Helsinki Liikkuu -esite on täynnä vinkkejä ja mahdollisuuksia kaikenlaiseen liikkumiseen, ihan ympäri kaupunkia. Ilmoittaudu liikuntakursseille, hae inspiraatiota saaristoretkelle tai löydä uusi kuntoilupaikka syksyksi!

Esitteitä on jaossa kaupungin liikuntapaikoista Töölön kisahallilla, Itäkeskuksen uimahallissa, Liikuntamyllyssä, Oulunkylän liikuntapuistossa ja Pirkkolan liikuntapuistossa. Esitteitä tulee löytymään myös kulttuurikeskuksista Annantalosta, Kanneltalosta, Malmitalosta, Stoasta, Vuotalosta, Maunula-talosta, Virka-infosta, kaikista kaupungin yleisistä kirjastoista sekä osasta nuorisotalojen toimipisteitä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Esite löytyy myös sähköisenä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).