Satamatunnelin ja Länsiväylän liittymän järjestelyistä yleisötilaisuus 29.2.

Helsingin kaupunki, Helsingin Satama ja Uudenmaan ELY-keskus ovat laatineet tiesuunnitelmia Länsiväylän eli kantatien 51 liittymisestä Satamatunneliin. Suunnitelmia esitellään kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa torstaina 29.2.
Havainnekuva Satamatunnelin ja Länsiväylän liittymästä tiesuunnitelmavaihtoehdossa D.  Kuva: Helsingin satama
Havainnekuva Satamatunnelin ja Länsiväylän liittymästä tiesuunnitelmavaihtoehdossa D. Kuva: Helsingin satama

Länsisataman ja Länsiväylän välisen Satamatunnelin suunnitellaan yhtyvän Länsiväylään Lemissaarentien ja Porkkalankadun välisellä osuudella. Eri vaihtoehdoista on laadittu tiesuunnitelmia, joissa liittymä sijaitsee joko Salmisaarenkadun liittymän yhteydessä tai lännempänä Länsiväylällä.

Tutustu suunnitelmiin verkossa tai avoimessa yleisötilaisuudessa

Suunnitelmia esitellään yleisötilaisuudessa torstaina 29.2. kello 17–18.30 Jätkäsaaren kirjastossa osoitteessa Tyynenmerenkatu 1. Tilaisuus on avoin kaikille.

Yleisötilaisuudessa voi tutustua suunnitelmaluonnoksiin. Tilaisuudessa tai sen jälkeen on mahdollista esittää mielipiteensä suunnitelmista. Tarkemmat tiedot tilaisuudesta löytyvät Väyläviraston Väylien suunnittelu -sivustolta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Suunnitelmaluonnokset ovat esillä myös kaupungin verkkosivuilla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) .

Mielipiteen suunnitelmasta voi esittää 14.3. saakka. Yhteystiedot mielipiteen esittämiseksi löytyvät Väyläviraston Väylien suunnittelu -sivustolta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).