Seniorikeskuksissa, palvelutaloissa ja hoivakodeissa voi vierailla ilman aikarajaa 11.2. alkaen

Seniorikeskuksissa, palvelutaloissa ja hoivakodeissa voi vierailla 11. helmikuuta alkaen ilman aikarajaa. Vierailijoita voi olla enintään kaksi kerrallaan
Orkidea.

Seniorikeskuksissa, palvelutaloissa ja hoivakodeissa voi vierailla 11. helmikuuta alkaen ilman aikarajaa. Vierailijoita voi olla enintään kaksi kerrallaan. Läheisen luona voi vierailla kerran päivässä.

Sovi tapaaminen aina etukäteen läheistäsi hoitavan yksikön työntekijän kanssa, viimeistään tapaamista edeltävänä päivänä.

Kaikille vierailijoille annetaan ennen tapaamista kirurginen suu-nenäsuoja, jota pitää käyttää koko tapaamisen ajan. Kiinnitä erityistä huomioita hyvään käsihygieniaan. Muista huolehtia riittävistä turvaväleistä omaiseesi ja muihin asukkaisiin. Tule tapaamiseen vain terveenä.

Jos olet matkustanut ulkomailla, tarkista ennen vierailua ohjeet Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta Matkustaminen

ja koronaviruspandemia(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
 

Kumottu vierailujen aikarajoitus oli voimassa 31. joulukuuta alkaen. Se tuli voimaan heikentyneen koronatilanteen takia.

Lisätietoa

Vierailut

seniorikeskuksissa, palvelutaloissa ja Helsingin sairaaloissa
 

Kuva: Virpi Velin