Suojatie poistuu käytöstä ja ajorataa kavennetaan Runeberginkadun ja Kampinkujan risteyksessä

Liikennejärjestelyt muuttuvat väliaikaisesti Kampissa Runeberginkadun ja Kampinkujan risteyksen kohdalla. Muutos vaikuttaa Runeberginkadun ylittämisen paikkaan ja ajoneuvojen kääntämiseen muutosalueella.
Sähkötalon vieressä on laajennettu työmaa-aluetta. Kuva: YIT 2024
Sähkötalon vieressä on laajennettu työmaa-aluetta. Kuva: YIT 2024

Kampin terveys- ja hyvinvointikeskuksen työmaa-alue laajenee Runeberginkadun suuntaisesti etelään päin. Työmaan käyttöön rajataan hieman lisää aluetta, jotta rakennusteknisiä töitä voidaan toteuttaa kaikkien kannalta turvallisesti.

Vaihtoehtoinen suojatie Malminrinteen liikenneympyrän luona

Jalankulkijat voivat ylittää Runeberginkadun esimerkiksi Malminrinteen liikenneympyrän suojatietä, kun Kampinkujan kohdalla oleva suojatie on poissa käytöstä.

Kulku Kampinkujalta Runeberginkadulle pysyy käytössä

Jalankulkijat voivat edelleen kulkea Runeberginkatua Kampinkujalle Sähkötalon ja työmaa-alueen välistä. 

Ajoneuvot kannattaa kääntää Runeberginkadulla ennen kapeaa katuosuutta

Ajorata kapeutuu, koska ajoväylää rajataan osittain työmaan käyttöön Sähkötalon ja hotellin välillä. Tämä vaikeuttaa ajoneuvojen kääntämistä tällä katuosuudella.

Runeberginkatu on ollut kiinni ajoneuvoliikenteeltä Kampinkujan ja Salomonkadun välisellä osuudella elokuusta 2023 lähtien. Katuosuudella on tehty laajoja maanalaisia rakennustöitä. Maanalaiset tilat tulevat rakenteilla olevan Kampin terveys- ja hyvinvointikeskuksen käyttöön.