Valtuuston kyselytuntia ennen valtuusto kokoontuu sote-uudistusta koskevaan infotilaisuuteen

Kaupunginvaltuusto kokoontuu keskiviikkona 2. maaliskuuta kello 18. Ennen tätä valtuusto kokoontuu sote-uudistusta käsittelevään infotilaisuuteen. kello 17.
Kaupunginvaltuuston istuntosalin kupariovi nimikyltteineen.

Kaupunginvaltuusto kokoontuu keskiviikkona 2. maaliskuuta kello 18. Ennen tätä valtuusto kokoontuu sote-uudistusta käsittelevään infotilaisuuteen kello 17. Kaupunginvaltuuston kokouksessa pidetään kyselytunti. Infotilaisuutta ja valtuuston kokousta voi seurata Helsinki-kanavalla.

Infotilaisuudessa esitellään sote-uudistuksesta aiheutuvaa muutoksia ja hallintosäännön uudistamista, rahoituksen ja talouden muutoksia, HUSia koskevia muutoksia sekä uudistuksen vaikutuksia sote-palveluihin ja pelastustoimeen.

Kyselytunnin aiheita ovat Ukrainan tilanteen vaikutukset Helsingissä, varautuminen pakolaisten vastaanottamiseen Ukrainasta sekä Helsingin väestönsuojat.

Kaupunginvaltuusto on jatkossa jälleen läsnä kokouspaikalla kaupunginvaltuuston istuntosalissa.

Myös kello 18 alkavaa kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla. Molemmat lähetykset voi katsoa myös myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalla.

Valtuuston päätöksiä voi seurata Helsinki-kanavan lähetysnäkymän alta. Päätöksistä kerrotaan lisäksi kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteessa.

Lisää aiheesta

Kaupunginvaltuuston esityslista 2.3.2022

Kaupunginvaltuuston infotilaisuus sote-uudistuksen kokonaisuudesta Helsinki-kanavalla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kaupunginvaltuuston kokous Helsinki-kanavalla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)