Före stadsfullmäktiges frågestund samlas fullmäktige till ett infomöte om social- och hälsovårdsreformen

Stadsfullmäktige sammanträder onsdagen den 2 mars kl. 18. Före sammanträdet samlas fullmäktige till ett infomöte om social- och hälsovårdsreformen kl. 17.
Kaupunginvaltuuston istuntosalin kupariovi nimikyltteineen.

Stadsfullmäktige sammanträder onsdagen den 2 mars kl. 18. Före sammanträdet samlas fullmäktige till ett infomöte om social- och hälsovårdsreformen kl. 17. En frågestund hålls på stadsfullmäktiges sammanträde. Infomötet och fullmäktiges sammanträde kan följas på Helsingforskanalen.

Under infomötet presenteras de förändringar reformen orsakar och revideringen av förvaltningsstadgan, ändringarna i finansieringen och ekonomin, ändringarna i HUS och reformens konsekvenser för omsorgstjänsterna och räddningsväsendet.

Frågestundens teman är: Hur påverkar situationen i Ukraina Helsingfors och Hur har Helsingfors berett sig på att ta emot flyktingar från Ukraina? samt Skyddsrummen i Helsingfors.

Även sammanträdet som börjar klockan 18 kan följas i direktsändning på Helsingforskanalen. Båda sändningarna kan även ses senare som inspelningar på Helsingforskanalen.

Du kan följa fullmäktiges beslut i ett fält under sändningsvyn på Helsingforskanalen. För besluten redogörs efter sammanträdet dessutom i stadsfullmäktiges beslutsmeddelande.

Läs mer

Ett infomöte om social- och hälsovårdsreformen kl. 17 på Helsingforskanalen(Länk leder till extern tjänst)

Stadsfullmäktiges föredragningslista 2.3.2022

Helsingforskanalen(Länk leder till extern tjänst)

Du kanske är intresserad av