Valtuustoseminaari käynnistää kaupunginvaltuuston strategiatyön

Uuden kaupunginvaltuuston ensimmäinen valtuustoseminaari järjestetään 12.-13.8.2021. Seminaari on valtuustokauden aloittava strategiaseminaari, jossa arvioidaan
Töölönlahden rannalla näkyy Linnanmäen laitteita.

Uuden kaupunginvaltuuston ensimmäinen valtuustoseminaari järjestetään 12.-13.8.2021. Seminaari on valtuustokauden aloittava strategiaseminaari, jossa arvioidaan kaupungin toimintaympäristön nykytilaa ja muutoksia uuden kaupunkistrategian lähtökohdiksi.

Torstaina valtuustoseminaarissa kuullaan toimintaympäristön muutoksista ja niiden vaikutuksista, kaupungin taloudesta sekä kaupungin toimialajohtajien puheenvuorot. Torstaina ohjelmassa on myös strategia-workshop valtuutetuille.
Perjantaina ovat vuorossa kaupungin henkilöstöjohtajan ja kansliapäällikön puheenvuorot, joiden jälkeen on varattu aikaa valtuustoryhmien työskentelylle ja valtuustoryhmien ryhmäpuheenvuoroille.

Strategia-workshopia ja valtuustoryhmien työskentelyä lukuun ottamatta valtuustoseminaari lähetetään suorana Helsinki-kanavalla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Torstaina lähetys alkaa kello 10 ja perjantaina kello 8:30.

Valtuustoseminaari Helsinki-kanavalla(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Helsingin toimintaympäristön muutokset(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kuva: Paavo Jantunen