Valtuustossa käsitellään Kruunusiltojen kustannusten kasvua

Helsingin kaupunginvaltuusto kokoontuu keskiviikkona 25. elokuuta. Valtuuston kokouksessa käsitellään Kruunusiltojen kustannusten kasvua.
Helsingin kaupunginvaltuusto.

Kaupunginvaltuusto kokoontuu keskiviikkona 25. elokuuta. Kokouksessa käsitellään muun muassa Kruunusillat-hankkeen raitiotieosuuden enimmäishinnan korotusta. Raitiotieosuuden nykyinen kustannusarvio on selkeästi korkeampi kuin hankesuunnitelmavaiheessa esitetty kustannusarvio.

Esityslistalla on myös asemakaavan muutoksia. Sörnäisissä Kulmavuorenkadulla muutossuunnitelma koskee täydennysrakentamista. Pasilassa suunnitelma sisältää Messukeskuksen uuden sisäänkäynnin sekä kongressitilan ja hotellitornin rakentamisen. Pakilassa Välitalontiellä asemakaavan muutos korvaisi varasto- ja toimitilan asuinrakennuksilla. Kontulassa tavoitteena on uuden pelastusaseman rakentaminen.

Kokouksessa valitaan myös jäsenet Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin sekä Kårkulla samkommun -kuntayhtymän valtuustoihin.

Kello 18 alkavaa kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla. Kokouksen voi katsoa myös myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalla.

Valtuuston päätöksiä voi seurata Helsinki-kanavan lähetysnäkymän alta. Päätöksistä kerrotaan lisäksi kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteessa.

Lisää aiheesta:

Kaupunginvaltuuston esityslista 25.8.2021(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Helsinki-kanava(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kuva: Paavo Jantunen