Yliskylän palvelukortteleiden suunnitelmia esitellään verkkotilaisuudessa

Helsingin kaupunki valmistelee muutoksia Yliskylän palvelukortteleiden asemakaavaan. Suunnitelmia esitellään verkkotilaisuudessa 17.9. kello 17.

Helsingin kaupunki suunnittelee palvelukortteleihin uudistuksia Laajasalossa. Uudistettavat korttelit sijaitsevat Yliskylässä Reposalmentien kummallakin puolen.

Laajasalon peruskoulun toiminta keskitetään Koulutanhua 1:ssä sijaitsevaan toimipisteeseen sen jälkeen, kun koulurakennusta on laajennettu syksyllä 2027 alkavan peruskorjauksen yhteydessä.

Holmanmoisionpolku 1:ssä sijaitseva huonokuntoinen koulurakennus puretaan, ja sen tilalle on mahdollista rakentaa seniorikeskus ja päiväkoti. Päiväkodille varataan tontti myös Kiiltomadonpolun viereiselle puistoalueelle.

Ylistalon toiminnan käyttöön varataan paikka sivurakennukselle nykyisen toimipisteen lähelle Yliskylänpuistoon. Puisto tulee säilymään kaikille avoimena. 

Entisen kirjaston tontille osoitteessa Koulutanhua 2 b on mahdollista rakentaa erityis- ja palveluasumista. 

Suunnitelmia esitellään verkkotilaisuudessa tiistaina 17.9. kello 17–18. 

Liity tilaisuuteen tästä linkistä.(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Katso ohjeet verkkotilaisuuteen osallistumiseen

Tutustu suunnitelmiin 9.9.–27.9.2024 verkkosivulla https://www.hel.fi/suunnitelmat tai Laajasalon kirjastossa, osoitteessa Yliskylän puistokatu 4.  Lähetä mielipiteet viimeistään 27.9.2024.