Yrjönkadun uimahallin kakkoskerrokseen vaaditaan koronapassi

Yrjönkadun uimahallin toinen kerros on hallissa toimivan ravintolan anniskelualuetta. Uusien koronarajoitusten vuoksi keskiviikosta 1.12.2021 alkaen uimahallin t
Henkilö Yrjönkadun uimahallin saunassa.

Yrjönkadun uimahallin toinen kerros on hallissa toimivan ravintolan Cafe Yrjön(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) anniskelualuetta. Uusien koronarajoitusten vuoksi keskiviikosta 1.12.2021 alkaen Yrjönkadun uimahallin toiseen kerrokseen pääsee ainoastaan esittämällä koronapassin ja henkilöllisyystodistuksen. Koronapassi vaaditaan 16-vuotiailta ja sitä vanhemmilta asiakkailta.

Mikäli ennakkolipun Yrjönkadun uimahallin toiseen kerrokseen lunastaneilla ei ole esittää koronapassia, ennakkolippu voidaan Yrjönkadun uimahallin kassalla tarvittaessa peruuttaa ja hyvittää vaihtamalla ennakkolippu myöhemmin käytettävään lahjakorttiin. Toisen kerroksen ennakkolipunmyynti on toistaiseksi keskeytetty.

Myös toisen kerroksen yksityissaunan varanneilta vaaditaan jatkossa koronapassi.

Koronapassin saa tallennettua Omakanta-palvelusta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Koronapassin voi myös hakea rokotuspisteeltä henkilöllisyystodistusta tai Kela-korttia vastaan (koronapassi tulostetaan rokotuspisteellä vain siinä tapauksessa, että sen tulostaminen tai tallentaminen omalle laitteelle Omakannasta ei ole muulla tavoin mahdollista).

Yrjönkadun uimahallin ensimmäiseen kerrokseen pääsee yhä ilman koronapassia.