Digitukiviikko käynnissä – kaupungin digituki auttaa aina maksutta

Jos tarvitset digitukea, Helsingin kaupungin digituki auttaa sinua maksutta tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käytössä.
Seniori katselee tabletilta ohjelmia.

Jos tarvitset digitukea, Helsingin kaupungin digituki auttaa sinua maksutta tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käytössä. Saat halutessasi myös apua digipalveluita ja sähköistä asiointia koskevissa kysymyksissä.

Näin saat etädigitukea:

- tukipyyntö nettilomakkeella osoitteessa https://digituki.hel.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

- ajanvaraukset Helsinki-infosta puh. 09 310 111 11 ja chatissa osoitteessa https://neuvonta.hel.fi

Digituki lähellä:

- lähidigitukea saat mm. kirjastoista ja asukastaloilta, missä voi käyttää myös kaupungin tietokoneita ja tulostaa tarvittaessa 

- löydä lähin tukipaikka https://digituki.hel.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Nyt vietetään valtakunnallista digitukiviikkoa

Digitukiviikolta voit tulla poimimaan esimerkiksi vinkkejä sähköiseen asiointiin ja digitaalisten palveluiden käyttöön. Lisäksi viikolla vahvistetaan digituen tarjoajien ja siitä kiinnostuneiden tahojen digiosaamista tarjoamalla ajankohtaisia keskusteluita ja tietoa digiosaamisen kehittämisestä.

Viikko jakautuu teemapäiviin ja viikolla perehdytään muun muassa tulevaisuuden digitaitoihin, erilaisiin käyttäjänäkökulmiin sekä digitaalisten palveluiden laatuun. Valtakunnallisen ohjelman rinnalla erilaiset alueelliset digituen tarjoajat järjestävät paikallista, käytännönläheistä ohjelmaa, josta saa vinkkejä esimerkiksi sähköiseen asiointiin. Tutustu Digitukiviikon ohjelmaan.(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Tapahtumaviikolle osallistumiseksi tarvitset älylaitteen (tietokone, tabletti tai älypuhelin) ja nettiyhteyden.

 

Lue lisää:

Helsingin kaupungin digituki(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
Digitukiviikon ohjelma(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Kuva: Katja Tähjä