Helsinki lisää resursseja palkanmaksuhaasteiden ratkaisemiseksi

Helsingin kaupunki keskittyy palkanmaksuhaasteiden ratkaisuun. Helsingin kaupungin tärkeänä tavoitteena on saada ensi tilassa palkkavirheet korjattua, uuden järj

Helsingin kaupunki keskittyy palkanmaksuhaasteiden ratkaisuun. Helsingin kaupungin tärkeänä tavoitteena on saada ensi tilassa palkkavirheet korjattua, uuden järjestelmän käyttöön liittyvät haasteet ratkottua ja toimintatavat vakiinnutettua.

Helsinki on palkannut lisätyövoimaa palkkahallintoon sekä ostanut lisätukea mm. järjestelmän toimittaneelta Sarastia Oy:lta. Lisäksi Helsinki on tehnyt hankintalain mukaisen suorahankintapäätöksen palkkahallinnon tuen vakauttamiseksi ja kehittämiseksi konsulttiyhtiö Deloitte Consulting Oy:ltä. Tällä tavoin vastataan tarpeeseen saada kriittinen, kaupungille ja henkilöstölle välttämätön palkanlaskenta kuntoon.

Deloitte on jo aiemmin tukenut Helsingin kaupunkia Sarastian käyttöönotossa, minkä vuoksi yrityksellä on tarvittavaa osaamista ja riittävää taustaymmärrystä tilanteesta sekä Sarastian S365HR-järjestelmästä.

Hankinnasta julkaistaan suorahankintailmoitus julkisten hankintojen ilmoituspalvelussa.

Aiheesta aiemmin:

Helsinki jatkaa tehostettuja toimenpiteitä palkanmaksun ongelmien korjaamiseksi