Honkasuolla valmistumassa puisto- ja katurakentamista

Katso oheiselta kartalta, kuinka uuden asuinalueen katu- ja puistorakentamien etenee.
Honkasuon rakentamisen aikatauluja.
Honkasuon rakentamisen aikatauluja.

Leiripuisto ja Naapuripellonpuisto ovat edenneet jo viimeistelyvaiheeseen. Koko korttelin 33359 Naapuripellontien ja Perhosenkierron risteyksessä on tarkoitus valmistua vuoden 2024 kesällä. Kadut sen ympäriltä viimeistellään sen jälkeen. Maakaasuputken siirto Naapuripellontiellä tapahtuu ensi kesänä, minkä jälkeen voidaan toteuttaa myös lähipuistojen viimeistely.

Myös Perhosniityn puiston valmistuminen etenee, ja sinne saadaan ensi kesänä pallokenttä. Viljelypalstojen mullat saapuvat kesäksi, ja sen myötä koko puisto onkin valmis.

Leirikuja ja Pohjoinen haapaperhosentie ovat niin ikään jo lähes valmiina, päiväkodin aukio on parhaillaan tekeillä ja perhosenkierron aukion kiveys työn alla.  

Viimeistelyä vaille valmiita katuja

Useat Honkasuon kaduista ovat edenneet jo ensimmäiseen rakennusvaiheeseen, mikä tarkoittaa, että kadut ovat käytössä, mutta ne viimeistellään sitä mukaa, kun kadun varrella oleva asuntorakentaminen valmistuu.

Näin on muun muassa Honkasuontie ja Neitoperhosentien tilanne; ne viimeistellään, kun rakentamishankkeet alueella saadaan toteutettua. Myös Perhosenkierto on rakennettu 1. rakennusvaiheeseen, ja sen lounaisosa korttelien 33363–33368 välillä päällystetään kaaren itäreunalta, länsipuoli jää murskepinnalle odottamaan viereisten tonttien rakentumisia.

Hopeatäpläntien ja Nopsasiiventien rakentaminen on käynnissä. Puistopolkujen pohjien penkeröinti on kesken, ja puistosuunnittelu on käynnistymässä Honkasuon luoteisosassa.