HSY:n keräysautokierros peruuntuu pahenevan koronatilanteen takia

Kotitalouksien metalliromua, sähkölaitteita ja vaarallista jätettä keräävät HSY:n keräysautot jättävät tänä vuonna kokonaan väliin kierroksensa
Asiakkaat tuomassa romua kierrätysautoon.

Kotitalouksien metalliromua, sähkölaitteita ja vaarallista jätettä keräävät HSY:n keräysautot jättävät tänä vuonna kokonaan väliin kierroksensa Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Vantaalla ja Kirkkonummella. Perinteisesti keräysautokierros on järjestetty keväällä, mutta koronaviruspandemian takia kierros siirrettiin toistamiseen syksyyn. Nyt kierrosta ei järjestetä lainkaan tänä vuonna.

- Olemme todella pahoillamme peruutuksesta ja tiedämme, että se harmittaa monia palvelun käyttäjiä. Mutta myös meidän pitää kantaa vastuumme pandemiassa. Aikaisempien keräysten perusteella tiedämme, ettemme pysty toteuttamaan keräystä kaikilla pysähdyspaikoilla terveysturvallisesti, HSY:n toimintovastaava Maarit Kiviranta pahoittelee.

Keräysautojen keräämiä jätteitä voi tuoda mille tahansa HSY:n viidestä Sortti-asemasta. Asemat sijaitsevat Helsingissä Kivikossa ja Konalassa, Vantaalla Ruskeasannassa, Espoossa Ämmässuolla ja Kirkkonummella Jorvaksessa. Kaikki asemat palvelevat arkisin klo 7–21, Konalan Sortti-asema on auki lisäksi lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10–17.

Lisää aiheesta:

HSY:n uutinen(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
Lisätietoa Sortti-asemista(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)