Kaupunginvaltuusto käsittelee valtuutettujen aloitteita

Kaupunginvaltuusto käsittelee seuraavassa kokouksessaan keskiviikkona 5. lokakuuta valtuutettujen aloitteita.
Viittomakielen tulkkausta valtuuston kokouksessa.

Kaupunginvaltuusto käsittelee keskiviikkona 5. lokakuuta valtuutettujen aloitteita. Kokouksen esityslistalla on myös vuokrausperiaatteiden määrittäminen asuntotonteille, joiden maanvuokrasopimukset päättyvät vuosina 2023 ja 2024. Käsiteltävänä on myös muun muassa Kaarelan Pihkatien asemakaava ja asemakaavan muuttaminen. 

Aloitteiden aiheet käsittelevät muun muassa englannilla pärjäämisen helpottamista, luonnonvaraisten eläinten auttamista, yksityisten ilotulitteiden kieltämistä Helsingin kantakaupungin alueella, maahanmuuttajien integraatiota ruotsinkielisessä varhaiskasvatuksessa ja opetuksessa, leikkipuistojen hävikkiruuan jakamisesta aikuisille ja leikkipuistojen kesätoiminnan kehittämistä.

Kello 18 alkavaa kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla. Lähetyksen voi katsoa myös myöhemmin tallenteena samalla kanavalla.

Valtuuston päätöksiä voi seurata Helsinki-kanavan lähetysnäkymän alta. Päätöksistä kerrotaan lisäksi kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteessa.

Lisää aiheesta
Kaupunginvaltuuston esityslista 5.10.2022
Helsinki-kanava(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Uutinen on julkaistu 4.10. ja sitä on päivitetty 5.10.