Konsernijaostossa ajankohtaiskatsauksia ja seurantaraportteja

Kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli kokouksessaan 16. syyskuuta Seure Henkilöstöpalvelut Oy:n ja Kiinteistö Oy Helsingin Toimitilojen ajankohtaiskatsaukset. Konsernijaosto merkitsi katsaukset tiedoksi.
Kaupunginhallituksen konsernijaosto kokoontui maanantaina 16. syyskuuta. Kuva: Laura Oja
Kaupunginhallituksen konsernijaosto kokoontui maanantaina 16. syyskuuta. Kuva: Laura Oja

Seure on Uudellamaalla toimiva henkilöstöpalveluyhtiö, josta Helsingin kaupunki omistaa 56,4 prosenttia. Kiinteistö Oy Helsingin Toimitilojen toimialana on osana Helsingin kaupunkikonsernia omistaa tai hallita vuokraoikeuden nojalla tontteja, omistaa niillä olevia tai niille rakennettavia rakennuksia. Kaupunki omistaa yhtiön kokonaan.

Konsernijaosto käsitteli myös yhteisöraporttia 2/2024. Yhteisöraportti on määräajoin laadittava seurantaraportti, jonka pohjalta konsernijaosto seuraa kaupungin tytäryhteisöjen toimintaa ja tuloksellisuutta. Konsernijaosto merkitsi raportin tiedoksi.

Lisäksi konsernijaosto merkitsi tiedoksi pääkaupunkiseudun yhteisesti raportoitavien suurten kuntayhtymien seurantaraportin tammi-kesäkuulta 2024. Raportissa käydään läpi HSY:n (Helsingin seudun ympäristöpalvelut) ja HSL:n (Helsingin seudun liikenne) toimintaa ja tuloksellisuutta.

Kaikki konsernijaoston kokouksen päätökset ja mahdolliset äänestykset julkaistaan päätöstiedotteessa. Konsernijaosto kokoontuu seuraavan kerran 30. syyskuuta.