Linnunlaulun uuden ulkokuntosalin rakentaminen alkaa Töölönlahdella

Rakentaminen alkaa Linnunlauluntien ja Helsinginkadun kulmauksessa 9. syyskuuta alkavalla viikolla, ja se vaikuttaa jalankulkuun Töölönlahdella. Työn on tarkoitus valmistua loppuvuonna 2024.
Havainnekuva ulkokuntosalista.
Monipuolinen ulkokuntosali palvelee alueen asukkaita ja Töölönlahtea kiertäviä ulkoilijoita. Kuva: Maisema-arkkitehtitoimisto Näkymä Oy

Työmaa katkaisee jalankulkuväylän Töölönlahden pohjoispäässä. Jalankulku siirtyy työmaan kohdalla Töölönlahden rannasta Linnunlauluntien reunaan. Työstä voi aiheutua melu- ja pölyhaittaa ympäristöön. Pölyhaittaa pyritään ehkäisemään kastelulla. Töitä tehdään arkisin kello 7–16.

Tulossa monipuolinen ulkokuntosali

Uusi ulkokuntosali sijoittuu puistokäytävien ja Linnunlauluntien rajaaman nurmialueen ja puuston keskelle. Kuntosalille tulee laitteita, joissa on säädettävät painot. Lisäksi tulee välineitä, jotka sopivat erityisesti seniorien käyttöön.  

Kuntoiluvälineiden yhteyteen sekä rantakäytävän varteen tulee uusia penkkejä. Alueelle sijoitetaan roska-astioita ja uusi syväkeräysastia. Helsinginkadun suuntaisen pyörätien läheisyyteen sijoitetaan pyörätelineitä.  

Alueelta poistetaan nykyinen pieni design-kuntoilupiste rantakäytävän ja Töölönlahden väliseltä alueelta.  

Uusi kuntosali rakennetaan Linnunlauluntien ja Helsinginkadun kulmaukseen.
Uusi kuntosali rakennetaan Linnunlauluntien ja Helsinginkadun kulmaukseen.

Sinua voisi kiinnostaa