Myllypuron asukastilaisuus kokoaa sote-palveluista kiinnostuneita yhteen – Tervetuloa mukaan!

Myllypuron alueen asukkaille järjestetään kaikille avoin asukastilaisuus tiistaina 11.10. klo 17. Aiheena on Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen kehittyv
Myllypuron terveysasema.

Myllypuron alueen asukkaille järjestetään kaikille avoin asukastilaisuus tiistaina 11.10. klo 17. Aiheena on Myllypuron terveys- ja hyvinvointikeskuksen kehittyvät sosiaali- ja terveyspalvelut.

Asukastilaisuudessa kerrotaan tänä syksynä laajentuneista aukioloajoista, uudistuvista tiloista ja palveluista, muutosten aikataulusta sekä yhteistyöstä asukkaiden kanssa. Kuulemme myös asukkaiden keväisessä kehittäjäryhmässä esille tuomia ideoita tulevista tiloista ja palveluista.

”Mukavaa päästä keskustelemaan asukkaiden kanssa kasvotusten Myllypuron alueen sote-palveluista. Toivotan kaikki aiheesta kiinnostuneet mukaan”, toteaa projektipäällikkö Lars Rosengren.

”Olemme myös korona-aikana olleet aktiivisesti yhteydessä asukkaiden kanssa. On kuitenkin tärkeää käynnistää jälleen lähitilaisuudet. Kahviakin on tarjolla”, toteaa osastonhoitaja Tuulia Vaittinen.     

Tilaisuus järjestetään Metropolia ammattikorkeakoulussa Myllypurossa (Myllypurontie 1, A-talo, 1. krs). Esteetön rakennus sijaitsee Myllypuron metroaseman vieressä.

  • Klo 17–17.30 tarjolla kahvia ja pullaa.
  • Klo 17.30–19 puheenvuorot ja keskustelua.  
  • Tilaisuus järjestetään suomeksi. Voit kysyä tilaisuudessa myös ruotsiksi ja englanniksi.

Lisätietoja sivulla www.hel.fi/osallistu/sote

Yhteen sovitettuja palveluja

Terveys- ja hyvinvointikeskus toimii tällä hetkellä Myllypuron, Kontulan ja Kivikon terveysasemilla. Terveys- ja hyvinvointikeskus tarjoaa terveysasemapalvelujen lisäksi esimerkiksi aikuisten ja nuorten sosiaalipalveluja, hammashoidon palveluja, matalankynnyksen mielenterveyspalveluja, fysioterapiaa, toimintaterapiaa ja laboratoriopalveluja.