Päivätoiminta ja ryhmätoiminta kiinni 28.2. saakka

Helsinki pitää suljettuina ikääntyneiden päivätoiminnan ja tuetun ryhmätoiminnan 28.2. saakka. Ikääntyneiden päivätoiminta ja tuettu ryhmätoiminta ovat olleet su
Henkilö piirtää kuvaa paperille.

Helsinki pitää suljettuina ikääntyneiden päivätoiminnan ja tuetun ryhmätoiminnan 28.2.2022 saakka. Ikääntyneiden päivätoiminta ja tuettu ryhmätoiminta ovat olleet suljettuina 31.12.2021 alkaen koronavirusepidemian kiihtymisen vuoksi.

Palvelukeskusten asiakasnumeroissa asiakkaita ja heidän läheisiään palvellaan normaalisti. Asiakkaille tiedotetaan palvelujen tarkat aukeamisajankohdat heti, kun ne ovat tiedossa.

– Helsingin koronatilanne on huonontunut nopeasti ja vaatii meiltä toimenpiteitä. Joudumme valitettavasti jatkamaan sekä päivä- ja ryhmätoiminnan että palvelukeskusten sulkuja ainakin helmikuun loppuun asti. Asiakaspalvelua on saatavilla palvelukeskuksista kuitenkin puhelimitse ja eniten tukea tarvitseville päivä- ja ryhmätoiminnan asiakkaille pyritään löytämään tapoja yhteydenpitoa varten, sanoo sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelujen johtaja Seija Meripaasi.

Päivätoiminnan sekä ryhmätoiminnan henkilökunta on yhteydessä eniten tukea tarvitseviin asiakkaisiin erikseen. 

Tietoa koronavirustilanteesta löydät Helsingin kaupungin koronasivustolta.

https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/

 

Seniori-infosta saa apua ja neuvontaa

Seniori-infon verkkosivuille on koottu tietoa palveluista. Seniori-infosta saa myös ohjausta ja palveluneuvontaa.

Sivut löytyvät osoitteesta www.hel.fi/seniorit. Seniori-infoon voi olla yhteydessä myös

puhelimitse maanantaista perjantaihin klo 9–15, p. 09 310 44556.

Kuva: Katja Tähjä