Raitiolinja 6 jatkuu Eiranrantaan, linja 6T lakkaa ja linja 7 poikkeusreitille

Muutosten yhteydessä muuttuvat myös muiden raitiolinjojen aikataulut. Uudet reitit ja aikataulut löytyvät Reittioppaasta 8.3. alkaen.
Linja seitsemän Lansisatamassa.

Raitioliikenteessä tapahtuu muutoksia tiistaina 6.4., kun uusi Telakkakadun rata otetaan käyttöön. Linja 6 jatkuu Eiranrantaan. Hietalahden lenkki poistuu linjan käytöstä ja linja 6T lopetetaan. Viimeinen liikennöintipäivä on toinen pääsiäispäivä 5.4. Länsiterminaalilla tehdään kiskotöitä, jotka valmistelevat uuden Atlantinkadun rataosuuden ja Atlantinsillan käyttöönottoa 3.5. Linja 7 siirtyy neljäksi viikoksi poikkeusreitille Bulevardin kautta Hietalahteen. Ajalla 6.4. – 2.5. Länsiterminaalille pääsee korvaavalla bussilla 7X.

Korvaava bussi 7X

Korvaavana yhteytenä Länsiterminaalille 6.4.-2.5. toimii bussi 7X (Hietalahti – Ruoholahti (M) – Länsiterminaali). Linjalta on yhteys linjan 7 lisäksi metroon ja linjoille 8 ja 9. Raitiovaunua korvaavan bussin kyytiin voi nousta myös keskiovista, eikä voimassa olevaa lippua tarvitse näyttää kuljettajalle/kortinlukijalle.

Kaikkien raitiolinjojen aikataulut muuttuvat 6.4.

Muutosten yhteydessä muuttuvat myös muiden raitiolinjojen aikataulut. Uudet aikataulut löytyvät Reittioppaasta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) ja pdf-muodossa myös tulostettavat aikataulut

-sivulta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
.

Muutokset 3.5.

Linjaa 9 jatketaan Saukonpaadesta Atlantinkatua ja uutta Atlantinsiltaa Länsiterminaalille maanantaina 3.5. Linja 7 palaa omalle reitilleen, ja korvaavan bussin 7X liikenne lakkaa. Näistä muutoksista olemme tiedottaneet(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) 23.2. ja tiedotamme vielä tarkemmin paria viikkoa ennen muutoksien voimaanastumista.

Lisää aiheesta:

HSL:n uutinen(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Uutinen julkaistu 26.2. ja tuoreutett 1. ja 6.4.

Kuva: Antti Pulkkinen.