Raitiolinjat 2, 7 ja 9 poikkeusreiteille pääsiäismaanantaista syyskuuhun saakka

Raitiolinjat 2, 7 ja 9 siirtyvät poikkeusreiteille lähes puoleksi vuodeksi maanantaista 10. huhtikuuta alkaen syyskuuhun saakka. Korvaava bussi 7X kulkee Pasilan aseman, Sörnäisten ja Kallion välillä. Poikkeusreittien syynä ovat Kalasatamasta Pasilaan -raitiotiehankkeen rakennustyöt, jotka estävät raitioliikenteen Itä- Pasilassa.
Raitiolinjat 2, 7 ja 9 eivät pääse puoleen vuoteen Itä-Pasilaan ja siirtyvät poikkeusreiteille 10.4 alkaen. Korvaava bussi 7X kulkee Pasilan aseman, Sörnäisten ja Kallion välillä.  Kuva: Paavo Jantunen
Raitiolinjat 2, 7 ja 9 eivät pääse puoleen vuoteen Itä-Pasilaan ja siirtyvät poikkeusreiteille 10.4 alkaen. Korvaava bussi 7X kulkee Pasilan aseman, Sörnäisten ja Kallion välillä. Kuva: Paavo Jantunen

Linja 2 ei kulje Pasilan asemalle vaan suoraan Pasilankatua Ilmalaan. Linja myös palaa kulkemaan 10 minuutin välein aiemman 12 minuutin sijaan.

Linja 7 ei kulje Länsi-Pasilaan vaan jatkaa Hakaniemestä Vallilan varikolle Kallion ja Sturenkadun kautta.

Korvaava bussi 7X alkaa kulkea Karhupuistosta Sörnäisten ja Mäkelänkadun kautta Pasilan asemalle.

Linja 9 ei kulje Ilmalaan vaan jatkaa Hakaniemestä Ensi Linjan päätepysäkille.

Linjojen 1, 3, 6 ja 8 aikataulut muuttuvat, mutta reitit säilyvät ennallaan. Linjat palaavat kulkemaan 10 minuutin välein aiemman 12 minuutin sijaan.

Tarkemmat tiedot reiteistä ja käytössä olevista pysäkeistä löydät Reittioppaasta ja HSL:n tiedotteesta.

Uusi raitiotie rakenteilla Kalasatamasta Pasilaan

Raitioliikenne ei pääse puoleen vuoteen kulkemaan normaalisti Itä-Pasilassa, kun 4.5 kilometrin pituista uutta raitiotietä rakennetaan välille Nihti–Kalasatama–Vallilanlaakso–Pasila. Valmistuessaan vuonna 2024 se yhdistää nykyiset raitiotie-, metro- ja junaverkot toisiinsa.