Talonrakennustyömaa haittaa liikennettä Porkkalankadulla

Talonrakennustyömaa haittaa liikennettä Porkkalankadulla 24.11.2020 alkaen.
opaskartta-kiertoreiteistä-alueella

Talonrakennustyömaa haittaa liikennettä Porkkalankadulla 24.11 alkaen. Ajoneuvoliikenteelle jää yksi kaista Porkkalankadulle keskustan suuntaan Rumbanaukion ja K.A. Fagerholmin aukion kohdalla. Jalankulku ja pyöräliikenne ohjataan kulkemaan työmaan eteläpuolelta.

Vaikutukset liikenteeseen

Jalankulku ja
pyöräily
Jalankulku ja pyöräliikenne ohjataan Porkkalankadulta Rumbanaukion ja K.A. Fagerholmin aukion kohdalla kiertoreitille työmaan eteläpuolelle. Porkkalankadun pohjoispuolen kävely- ja pyörätie pysyy avoinna.

Julkinen liikenne
Työmaan kohdalla Porkkalankadulla oleva bussipysäkki on siirtynyt jo aiemmin noin sata metriä keskustan suuntaan.

Ajoneuvoliikenne
Ajoneuvoliikenteelle jää yksi kaista Porkkalankadulle keskustan suuntaan Rumbanaukion ja K.A. Fagerholmin aukion kohdalla. Tämän kaistan järjestelyjä joudutaan muuttamaan aika ajoin kunnallisteknisten töiden edetessä.

Lisäksi Porkkalankadulla joudutaan tekemään lyhytaikaisia ajojärjestelymuutoksia muun muassa kaivojen siirtojen takia.

Liikennejärjestelyt muuttuvat We Land -toimistotalon rakentamisen vuoksi, ja ne ovat voimassa rakennuksen valmistumiseen asti.

Työmaan etenemisestä ja liikennejärjestelyistä kerrotaan säännöllisesti sivulla www.ncc.fi/projektit/weland(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun), josta voi myös tilata viikkotiedotteen omaan sähköpostiin.

Uutinen julkaistu 20.11. ja tuoreutettu 23.11.