Tekojäitä avataan ympäri Helsinkiä vauhdilla

Helsingin ulkoluistelukausi on avattu. Luistelemaan pääsee jo Oulunkylän, Käpylän, Lauttasaaren ja Pukinmäen tekojäillä.
Korkealta ilmasta otettu valokuva Oulunkylän liikuntapuistosta, etualalla tekojääkenttä.

Helsingin ulkoluistelukausi alkoi torstaina 18. marraskuuta, kun Oulunkylän jättimäinen tekoluistelukenttä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) avattiin yleisölle kello 8.00 aamulla. Sittemmin pakkassäiden ansiosta tekojääkenttiä on päästy avaamaan jo muuallakin Helsingissä. Tällä hetkellä luistelemaan pääsee Oulunkylän lisäksi Käpylän(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun), Lauttasaaren(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) ja Pukinmäen(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) tekojäillä, sekä tänään avatulla Jätkäsaaren tekojäällä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Lauantaista alkaen päästää luistelemaan myös Kontulan tekojäällä(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Kylmien säiden myötä myös luonnonjäitä jäädytetään luistelijoita varten. Luonnonjäisiä luistelukenttiä on päästy avaamaan jo Puotilassa(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) ja Myllypurossa(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Luonnonjäiden ja tekojäiden muuttuvaa luistelutilannetta voi seurata ajantasaisesti osoitteessa https://ulkoliikunta.fi(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

Tälläkin talvikaudella kaupungin kaikilla yhdeksällä tekojäällä luistelu on täysin maksutonta. Maksuttomista yleisöluisteluvuoroista päästään nauttimaan viikon jokaisena päivänä.

Brahenkentän, Laajasalon ja Lassilan tekojäiden avautumisaikatauluista tiedotetaan myöhemmin. Rautatientorin Jääpuistoa ei tällä talvikaudella avata.

Uutinen julkaistu 16.11.2021, päivitetty 26.11., 29.11. ja 30.11.