Tervetuloa järjestöjen kumppanuustorille

Kumppanuustori tarjoaa mahdollisuuden osallistua järjestöyhteistyön kehittämisen ajankohtaisiin keskusteluihin sekä alustan erilaisille helsinkiläisille järjestöille verkostoitua keskenään.
Ihmisiä syömässä ulkona pöydän ääressä ja kuvassa etualalla on kolme ilmapalloa.
Kuva: Liisa Takala

Kumppanuustori on kaikille helsinkiläisille järjestöille suunnattu avoin tilaisuus, joka järjestetään kaupungintalon tapahtumatorilla 31.10. kello 17-19.30. Tilaisuus järjestetään nyt kolmatta kertaa ja se toimii alustana järjestökumppaneiden kanssa käytävälle yhteiselle keskustelulle.

Kumppanuustorilla kuulemme tervehdyksen järjestöneuvottelukunnasta, joka kokoaa saman pöydän ääreen luottamushenkilöitä ja järjestöjäseniä. Järjestöneuvottelukunnan tehtävänä on varmistaa ja viestiä järjestöjen osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista, tuoda esiin järjestöjen näkökulmaa sekä edistää kaupungin ja järjestöjen välistä yhteistyötä sekä järjestöjen keskinäistä yhteistyötä Helsingissä.

Lisäksi pääset osallistumaan myös järjestöyhteistyön kehittämisen ajankohtaisiin aiheisiin oman valintasi mukaan. Keskustemme avustuskriteerien päivittämisestä, kumppanuusperiaatteista, tilojen asukaskäytön kehittämisestä sekä kaupunkilaisten ohjaamisesta järjestöjen hyvinvointia ja terveyttä tukeviin palveluihin.

Torilla on mahdollisuus verkostoitua muiden järjestöjen ja kaupungin järjestöyhteistyön henkilöiden kanssa sekä kysyä kaupungin eri avustuksista. Torilla on myös Kysy kaupungin avustuksista -tiski, jossa on tavattavissa kaupungin kulttuurin, nuorison, liikunnan ja hyvinvoinnin ja terveyden sekä sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja asukasosallisuuden avustuksista vastaavia henkilöitä.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tämän linkin kautta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
Ilmoittautuminen on avoinna 24.10. saakka.
Tervetuloa mukaan!

Kumppanuustorin ohjelma

Sijainti: Kaupungintalon tapahtumatori, Pohjoisesplanadi 11–13

16.30 Kahvitarjoilu
17.00 Tilaisuuden avaus
17.05 Järjestöneuvottelukunnan tervehdys, varapuheenjohtaja Pia Metsähuone
17.15 Järjestöyhteistyön kehittämisen ajankohtaiset, Kaupunginkanslian osallisuusyksikkö kumppanuuspäällikkö Titta Reunanen
17.30 Pienryhmäkeskustelut eri teemoista
19.00 Kumppanit tutuksi – mahdollisuus verkostoitua
19.30 Tilaisuus päättyy

Sinua voisi kiinnostaa

Nainen kiinnittää muistilappuja kokoustilassa.

Uudistamme avustuskriteereitä – ilmoittaudu mukaan

Julkaistu:
Järjestöt, yhdistykset ja säätiöt ovat Helsingille tärkeitä kumppaneita. Järjestöjen kautta helsinkiläiset osallistuvat ja ovat osallisina rakentamassa kaupunkia, jossa jokainen voi elää oman näköistään elämää ja toimivaa arkea. Kuva: Laura Oja

Järjestöjen avustushaku avautuu toukokuussa

Julkaistu:
Kaupunginhallitus myönsi kokouksessaan 18. joulukuuta avustuksia vuodelle 2024. Kaupunginhallitus päätti myös varata uudelleen alueen Taka-Töölössä Garden Helsinki -hankkeen suunnittelua ja toteutusta varten. Kuva: Jussi Hellstén

Kaupunginhallitus myönsi avustuksia vuodelle 2024

Julkaistu: