Uudistamme avustuskriteereitä – ilmoittaudu mukaan

Tervetuloa mukaan kehittämään kanssamme Helsingin kaupungin myöntämien avustusten kriteereitä. Kehitämme yhdessä avustuksia saavien yhteisöjen kanssa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen, sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen sekä asukasosallisuuden avustuskriteereitä.
Nainen kiinnittää muistilappuja kokoustilassa.
Kuva: Jussi Hellsten

Ilmoittautumalla mukaan pääset osallistumaan kehittämistyöhön Helsingin kaupungin digitaalisella asiakastutkimusalustalla.

Ilmoittaudu mukaan digitaaliseen kehittämistyöhön(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Aloitamme kehittämistyön 31. lokakuuta, jolloin saat sähköpostiisi linkin alustalle ja pääset osallistumaan kanssamme keskusteluun, ideointiin ja kommentoitiin.

Keräämme palautetta ja näkemyksiänne nykyisten avustuskriteerien toimivuudesta sekä ideoita ja näkökulmia niiden kehittämiseksi 30. marraskuuta saakka. Tämän jälkeen sinulla on vielä mahdollisuus kommentoida kriteeriluonnoksia. Tavoitteenamme on, että uudet avustuskriteerit ovat käytössä kevään 2025 avustushaussa.

Järjestämme 7. lokakuuta kello 14-15 infon Teamsissa, jossa pääset kuulemaan lisää kehittämistyön vaiheista ja osallistumisesta sähköisellä alustalla. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon eikä sitä tallenneta.

Infotilaisuus kehittämistyöstä Teamsissa 7.10.(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Jos et halua osallistua kriteerien kehittämiseen sähköisellä alustalla, niin tule mukaan Kumppanuustorillemme 31. lokakuuta kello 17 kaupungintalon aulaan, jossa ohjelmassa on myös keskustelua avustuskriteerien kehittämisestä.

Kumppanuustori-tapahtuma kaupungintalolla 31.10.(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Lisätietoja:

Veli-Matti Hurtig, veli-matti.hurtig@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)

Veera Vilkama, veera.vilkama@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)

Marianne Neijonen, marianne.neijonen@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman)

Sinua voisi kiinnostaa

Ihmisiä syömässä ulkona pöydän ääressä ja kuvassa etualalla on kolme ilmapalloa.

Tervetuloa järjestöjen kumppanuustorille

Julkaistu:
Voit antaa palautetta ja kommentoida avustuslomakkeille tulevia uusia kysymyksiä sekä vastausohjeita alta löytyvän kyselyn kautta. Kuva: N2 Albiino

Uudistamme avustusten hakemuslomakkeita

Julkaistu:
Järjestöt, yhdistykset ja säätiöt ovat Helsingille tärkeitä kumppaneita. Järjestöjen kautta helsinkiläiset osallistuvat ja ovat osallisina rakentamassa kaupunkia, jossa jokainen voi elää oman näköistään elämää ja toimivaa arkea. Kuva: Laura Oja

Järjestöjen avustushaku avautuu toukokuussa

Julkaistu: