Teurastamon perinteiset joulumarkkinat järjestetään jälleen

Teurastamon joulumarkkinat ovat yhdet Helsingin suosituimmista joulumarkkinoista. Ne järjestetään jouluaattoa edeltävänä viikonloppuna jo kahdeksatta kertaa.
Teurastamon markkinat. Kuva: Eetu Ahanen

Teurastamon joulumarkkinoista on kehittynyt yhdet Helsingin suosituimmista joulumarkkinoista. Ne järjestetään jouluaattoa edeltävänä viikonloppuna jo kahdeksatta kertaa. Tänä vuonna markkinoilla panostetaan tunnelmaan ja turvallisuuteen. 

Haastavista ajoista huolimatta Teurastamon markkinat kutsuvat kaikkia kaupunkilaisia ja matkailijoita tekemään löytöjä niin pukinkonttiin kuin joulupöytäänkin. Jouluostosten lisäksi Teurastamo on oiva paikka hengähtää lasillisen äärellä, syödä hyvin tai vain tunnelmoida hetki Stadin joulua.

Teurastamon ikonisen Kellohallin tunnelmalliset ja rouheat tilat täyttyvät tauon jälkeen taas iloisesta markkinahumusta, kun kymmenet myyjät valtaavat Teurastamon. Tarjolla on herkkupöytiä ja lahjatuotteita käsitöistä ja koruista designiin, koristeisiin ja käyttöesineisiin sekä kukista hyvinvointituotteisiin. Myös Teurastamon ravintolat ovat auki ja alueen tuottajat tarjoavat tuotteitaan omissa pisteissään markkinoiden aikana. 

Tämän vuotisen myyjälistauksen voi tarkistaa Teurastamon tapahtumasivuilta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun) tai Facebook

-tapahtumasta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
.

Teurastamon joulumarkkinoille pääsee koronapassilla 

Teurastamon joulumarkkinoilla panostetaan turvallisuuteen ja sisään tullessa kävijöiltä tarkistetaan koronapassi. Tarkistuksen yhteydessä saa rannekkeen tapahtuma-alueella liikkumista varten. Markkinatilat pidetään tänä vuonna myös totuttua väljempänä. Yleisen suosituksen mukaisesti tapahtumassa suositellaan kasvomaskin käyttöä sekä hyvää käsihygieniaa. 

Teurastamon joulumarkkinat ovat avoinna Teurastamon Kellohallissa ja
pihalla 18.-19.12.2021 lauantaina 18.12. klo 11–18 ja sunnuntaina 19.12. klo
11–16.

Lisätietoja:

Uutisen kuva: Teurastamo täyttyy vuoden tauon jälkeen taas
iloisesta joulumarkkinahumusta. Kuva: Eetu Ahanen