Tilkanniityn skeittipaikan valmistui – tervetuloa avajaisiin 19. syyskuuta

Pikku Huopalahteen on valmistunut uusi skeittipaikka. Asukkaiden ehdotuksesta syntyneen skeittipaikan avajaisia vietetään torstaina 19. syyskuuta.
Betoninen skeittipaikka.
Kuva: Minni Karjalainen

Tilkanniityn skeittipaikka on valmistunut kaupunkilaisten käyttöön. Skeittipaikan avajaisia vietetään torstaina 19. syyskuuta klo 17 alkaen. Ohjelmassa on nuorten tanssiesitys sekä skeitti- ja skuuttiesitykset. Avajaisjuhlan ohjelmassa on Helride Collective skeitti- ja skoottiesitys. Esityksen jälkeen on lasten ja nuorten vuoro kisailla Helriden johdolla ja luvassa on palkintoja osallistujille. Lisäksi tapahtumassa esiintyy paikallisten nuorten k-pop tanssiryhmä Phantom dance crew.  

Skeittipaikan pääelementtinä taimen

Skeittipaikalle tulee skeittauselementtejä ja –rakenteita eri tasoisille harrastajille. Pääelementtinä on betoninen paikallavalettu taimen, jonka pyrstö nousee ilmaan. Taimenen päälle asennetaan mätimunaa esittävä maalattu teräspallo, jonka yli voi hypätä skeittilaudalla.

Idea skeittipaikan saamiseksi Länsi-Helsinkiin jätettiin osallistuvan budjetoinnin yhteydessä vuonna 2020. OmaStadi-äänestyksessä ehdotus sai 1 332 ääntä, joka oli eniten koko läntisessä suurpiirissä. Skeittipaikan sijaintia on sittemmin pohdittu yhdessä kaupunkilaisten kanssa ja sen toimintoja on suunniteltu yhteisissä työpajoissa. 

Tilkanniityn skeittipaikka sijaitsee Pikku Huopalahdessa, leikkipuisto Viirin viereisellä kentällä osoitteessa Herukkakuja 3. 

Sinua voisi kiinnostaa