Valtuustossa kyselytunti sekä asemakaavan muutokset Laajasalossa ja Lauttasaaressa

Kaupunginvaltuusto kokoontuu keskiviikkona 30.3.2022 kello 18. Kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla tai myöhemmin tallenteena.
Tyhjä valtuustosali.

Kaupunginvaltuusto kokoontuu keskiviikkona 30 maaliskuuta kello 18. Agendalla on muun muassa Maatullin peruskoulun, päiväkodin ja leikkipuiston uudisrakennuksen hankesuunnitelma sekä Laajasalon kauppakeskuksen alueen asemakaavan muutos ja Lauttasaaren Pohjoiskaari 34-38 asemakaavan muutos.

Kyselytunnin aiheita ovat talvikunnossapidon puutteet talvella 2021–2022, kohtuuhintaisen kaukolämmön tuotannon turvaaminen Helsingissä sekä Ukrainasta saapuneiden pakolaisten tilanne kasvatuksen ja koulutuksen piirissä ja Ukrainan pakolaisten tilanne Helsingissä.

Kello 18 alkavaa kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla. Lähetystä voi katsoa myös myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalla.

Valtuuston päätöksiä voi seurata Helsinki-kanavan lähetysnäkymän alta. Päätöksistä kerrotaan lisäksi kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteessa.

Lisää aiheesta

Kaupunginvaltuuston esityslista 30.3.2022

Helsinki-kanava(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)