Frågestund och detaljplaneändringar på Degerö och Drumsö i fullmäktige

Stadsfullmäktige sammanträder onsdagen den 30 mars 2022 kl. 18. Du kan följa sammanträdet i direktsändning på Helsingforskanalen.
Tyhjä valtuustosali.

Stadsfullmäktige sammanträder onsdagen den 30 mars kl. 18. På agendan står bland annat projektplanen för nybyggnaden för Maatullin peruskoulu samt daghemmet och lekparken Maatulli och detaljplaneändringar för Degerö köpcentrumområde och Norrsvängen 34–38 på Drumsö.

På frågestunden behandlas bristerna i vinterunderhållet under vintern 2021–2022, hur produktionen av fjärrvärme till ett skäligt pris kan säkras i Helsingfors samt situationen för flyktingarna från Ukraina inom fostran och utbildning och läget för flyktningarna från Ukraina i Helsingfors.

Du kan följa sammanträdet, som börjar kl. 18, i direktsändning på Helsingforskanalen. Sändningen kan även ses senare som inspelningar på Helsingforskanalen.

Du kan följa fullmäktiges beslut i ett fält under sändningsvyn på Helsingforskanalen. Dessutom kan man läsa om besluten efteråt i stadsfullmäktiges beslutsmeddelande.

Läs mer

Stadsfullmäktiges föredragningslista 30.3.2022

Helsingforskanalen(Länk leder till extern tjänst)