Helsinki sparraa hautomossa oppimisteknologian uusia ratkaisuja kansainvälisille areenoille

EdTech Hautomo Helsinki on ensimmäinen oppimisteknologian nuorten kasvuyritysten tukemiseen keskittyvä yrityshautomo-ohjelma Suomessa.
Language Clubhouse on yksi EdTech Helsingin osallistujista. Kuva: Becky Luoma

EdTech Hautomo Helsinki on ensimmäinen oppimisteknologian nuorten kasvuyritysten tukemiseen keskittyvä yrityshautomo-ohjelma Suomessa. Ohjelmaan valitut yritykset kasvattavat ideoistaan kaupallistettavaa, skaalautuvaa ja kansainvälistä liiketoimintakonseptia yhdessä Helsingin kaupungin asiantuntijoiden sekä koulutusalan ammattilaisten kanssa. Maksuton hautomo-ohjelma kestää 18 viikkoa.

EdTech Hautomo Helsingin ensimmäinen hautomo-ohjelma huipentuu 31. maaliskuuta järjestettävään gaalatilaisuuteen, jossa hautomon yhdeksän alkuvaiheen oppimisteknologia-alan tiimiä esittelevät hautomo-ohjelman aikana edistämiään ratkaisuja yleisölle.

Gaalatilaisuudessa EdTech-alan startupit esittelevät ensimmäistä kertaa innovaatioitaan sijoittajille, päättäjille sekä EdTech-alan vaikuttajille. Gaalan keynote-puheen pitää Jesper Ryynänen, Global EdTech Startup Awards -voiton vieneen GraphoGamen perustaja sekä operatiivinen johtaja.

Tapahtumaan voi ilmoittautua jo nyt tämän linkin kautta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

EdTech Hautomo Helsinki Gaalaan osallistuvat seuraavat EdTech Hautomossa mukana olleet tiimit: Alfons

Education(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
, Beesh(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun), Big Ear

Games(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
, Language Clubhouse(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun), Loru Games(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun), MusicUs(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun), Onni

Education(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
, Oppi

AI(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)
ja XR Tutor(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun).

EdTech Hautomo Helsinki on mahdollistanut hautomon yrityksille seuraavan askeleen

EdTech Hautomo Helsinki on auttanut startup-yrityksiä jalostamaan liikeideoita. Language Clubhousen perustaja Becky Luoma uskookin, että yritys on nyt hautomo-ohjelman avulla valmis ottamaan seuraavan askeleen kohti isompia sijoituksia ja uusia markkinoita. Tätä ovat edesauttaneet muun muassa Helsinki Education Hubin järjestämät rahoitukseen ja pedagogiseen vaikuttavuuteen liittyvät tapahtumat.

”Tähtäämme siihen, että ohjelman läpikäynnin jälkeen meillä on selvä strategia jatkoa varten. Tavoitteena on jatkaa yrityksen kasvua. Gaala tulee olemaan mahtava mahdollisuus yrityksellemme ja toivomme saavamme arvokasta palautetta ja mielipiteitä sijoittajilta ja vaikuttajilta,” Luoma innostuu.

EdTech Hautomo Helsinki -ohjelman haku on auki kaksi kertaa vuodessa. Helsingin kaupungin tavoitteena on, että vuoden 2023 loppuun mennessä hautomo-ohjelman on käynyt läpi 50 oppimisteknologian nuorta kasvuyritystä. Ohjelmasta ja sen seuraavista hakuajoista voi lukea lisää osoitteesta https://educationhubhelsinki.fi/fi/edtech-hautomo-helsinki/(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Uutisen kuva: Language
Clubhouse on yksi EdTech Hautomo Helsingin osallistujista ja tarjoaa
kielikursseja nuorille oppijoille sekä verkko-oppimisena että paikan päällä.
Language Clubhouse on nyt ohjelman avulla valmis ottamaan seuraavan askeleen
kohti uusia markkinoita. Kuva: Becky Luoma