Hyväntuulen Fest tuo iloa ja yhteisöllisyyttä Jätkäsaareen 7. syyskuuta

Hyväntoivonpuistossa on päivän aikana tarjolla ohjelmaa kaikenikäisille.
Hyväntuulen Fest levittäytyy Jätkäsaaren Hyväntoivonpuiston alueelle. Kuva: Harri Saarinen
Hyväntuulen Fest levittäytyy Jätkäsaaren Hyväntoivonpuiston alueelle. Kuva: Harri Saarinen

Hyväntuulen Fest kutsuu kaikki alueen asukkaat mukaan monipuoliseen ja viihdyttävään tapahtumaan lauantaina 7. syyskuuta kello 11—15.00. Päivän aikana Satama-lavalla nähdään ja kuullaan useita esityksiä Jätkäsaaren koulun kuorosta Jallukka All Starsin rock-klassikoihin. Lapsille on tarjolla muun muassa Jamkidsin puistomuskari sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton järjestämä lastenteatteriesitys Kadonneiden kanojen arvoitus.

Tapahtuman avaa apulaispormestari Johanna Laisaari. Myös paikalliset yrittäjät ja järjestöt esittäytyvät tapahtumassa, ja asukkaat voivat osallistua Jätkäsaaren uuden sloganin äänestykseen Jätkäsaari-seuran teltalla. Päivän aikana julkistetaan myös Vuoden Jätkäsaariteko, ja Jätkäsaariseura juhlistaa 20-vuotista taivaltaan.

Vilttikirppis tarjoaa asukkaille mahdollisuuden kierrättää hyväkuntoisia tavaroitaan ilman ennakkoilmoittautumista, ja tapahtumassa voi myös osallistua aamujogaan tai nauttia Hyvän toivon kappelin tarjoamasta kehollisesta hiljentymisestä. Mukana menossa ovat myös lasten suosikit, Harri Hylje ja Ville Viikinki.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.