Kaavoituskatsaus kertoo ajankohtaisista suunnitelmista

Helsingin kaupunkisuunnittelusta kertova vuoden 2022 suunnittelu- ja kaavoituskatsaus löytyy osoitteesta hel.fi/kaavoituskatsaus. Se sisältää tietoa etenkin ajan
Ilmakuva, jossa näkyy merta, kerrostaloja ja puisto meren rannalla.

Helsingin kaupunkisuunnittelusta kertova vuoden 2022 suunnittelu- ja kaavoituskatsaus löytyy osoitteesta hel.fi/kaavoituskatsaus. Se sisältää tietoa etenkin ajankohtaisista kaavoitushankkeista.

Monista kaupunkiympäristöön liittyvistä suunnitelmista löytyy tarkempaa tietoa Helsingin karttapalvelusta(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun). Sieltä löytyvät esimerkiksi kaavoihin liittyvät dokumentit, aikataulut ja yhteystiedot.

Myös Suunnitelmavahti-palvelu on helppo tapa seurata erilaisten kaupunkiympäristöön liittyvien suunnitelmien etenemistä. Palvelusta saa sähköpostiin ilmoituksen, kun nähtäville tulee suunnitelmia, joista voi kertoa mielipiteensä tai jättää muistutuksen. Suunnitelmavahti ilmoittaa myös suunnitteluun liittyvistä asukastilaisuuksista. Suunnitelmavahdin voi tilata ilmaiseksi käyttöönsä osoitteessa hel.fi/suunnitelmavahti.

Kuva: Kari Ylitalo / Helsinki Partners