Kalasatamassa viimeistellään katuja

Kalasataman alueella on käynnistynyt rakennusurakka, jossa viimeistellään kuntoon useita erillisiä katualueita Kalasataman ja Sompasaaren alueella. Työmaan aikan

Kalasataman alueella on käynnistynyt rakennusurakka, jossa viimeistellään kuntoon useita erillisiä katualueita Kalasataman ja Sompasaaren alueella. Työmaan aikana keskitytään pääasiassa tekemään katu- ja puistoalueiden viimeistelytöitä kuten asfaltointia, kiveystöitä ja vihertöitä. Työt alkoivat elokuussa 2022 ja urakan on tarkoitus päättyä loppuvuonna 2023.  

Työt ovat alkaneet Nihdinkanavan länsipään jalankulku- ja pyöräväylän maarakennustöillä. Alueella tullaan tekemään kiveystöiden lisäksi asfaltin poistoa ja puiden istutusta. Työmaalla työskennellään arkisin kello 7.00–18.00 ja tuolloin saattaa ajoittain aiheutua meluhaittaa muun muassa työkoneista ja kivien sahauksesta.  

Työt ovat alkaneet myös Kalasatamankadulla, Verkkosaarenkadulla, Capellan puistotiellä ja Tukkutorinkujan ympäristössä.

Kadunvarsipysäköinti tulee poistumaan Kalasatamankadulta, Verkkosaarenkadulta sekä Capellan puistotieltä marraskuun 2022 loppuun asti. Ajoreitit pysyvät ennallaan.

Rakennettavat alueet