Kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli useita ajankohtaiskatsauksia

Kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli 20.9. Helsingin seudun liikenne –kuntayhtymän (HSL), Helsingin seudun ympäristöpalvelut- kuntayhtymän (HSY) ja Palmia O
Bussi Helsingin rautatieaseman edustalla.

Kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli 20.9. Helsingin seudun liikenne –kuntayhtymän (HSL), Helsingin seudun ympäristöpalvelut- kuntayhtymän (HSY) ja Palmia Oy:n ajankohtaiskatsaukset.

Tälle vuodelle HSL:lle asetettuja tavoitteita ovat mm. koronapandemian johdosta tarvittavien palautumissuunnitelmien laatiminen ja mahdollisimman tehokas täytäntöönpano yhteistyössä pääkaupunkiseudun kaupunkien kanssa sekä vaikutusten analysointi ja läpinäkyvä raportointi jäsenkunnille.

Konsernijaosto merkitsi ajankohtaiskatsaukset tiedoksi. Samoin kokouksessa merkittiin tiedoksi Helsingin yhteisöraportti 2/2021, jossa käydään läpi kaupungin tytäryhteisöjen toimintaa ja tuloksellisuutta.

Kaikki kaupunginhallituksen konsernijaoston kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteet-sivulla. Päätöstiedote on luettavissa siihen saakka, kun pöytäkirja ilmestyy. Konsernijaoston pöytäkirjat ovat luettavissa täällä.

Kuva: Tuukka Jaromaa