Kehitä Stadin yhteisötaloja – vastaa kyselyyn ja tule työpajaan

Helsingin kaupungilla on 10 yhteisötaloa eri puolilla kaupunkia. Talot ovat kaikille avoimia harrastus- ja kohtaamispaikkoja.
Yhteisötalojen toimintaa kehitetään nyt monipuolisemmaksi. Tavoitteena on, että toiminta olisi houkuttelevaa eri-ikäisille ja -taustaisille helsinkiläisille.  Kuva: N2 Albiino Matti Pyykkö
Yhteisötalojen toimintaa kehitetään nyt monipuolisemmaksi. Tavoitteena on, että toiminta olisi houkuttelevaa eri-ikäisille ja -taustaisille helsinkiläisille. Kuva: N2 Albiino Matti Pyykkö

Taloissa voi osallistua erilaisiin tapahtumiin ja ryhmiin sekä ideoida ja toteuttaa toimintaa. Toiminta on kävijöille maksutonta. Yhteisötalon tiloja voidaan varata myös yksityiskäyttöön sekä yhdistysten ja järjestöjen toimintaan. 

Talojen tavoitteena on lisätä kaupunkilaisten osallisuutta ja hyvinvointia sekä ehkäistä yksinäisyyttä.

Toiminta monipuolisemmaksi 

Yhteisötalojen toimintaa kehitetään nyt monipuolisemmaksi. Tavoitteena on, että toiminta olisi houkuttelevaa eri-ikäisille ja -taustaisille helsinkiläisille. Taloille toivotaan lisää kävijöitä sekä enemmän järjestöjä ja yhteisöjä mukaan toimintaan. 

Kehittämisen pohjaksi toteutetaan kysely ja kehittämistyöpaja.   

Kysely on suunnattu kaikille kaupunkilaisille ja siinä pyydetään ideoita ja näkemyksiä siitä, millaista toimintaa taloissa tulisi olla tarjolla. 

Kysely on avoinna 9.–20.10.  Pääset vastaamaan siihen Kerro kantasi -palvelussa.

Vastaa kyselyyn ja jaa ideasi ja näkemyksesi! (Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)

Tule talojen kehittämistyöpajaan

Haluatko mukaan jatkokehittämään yhteisötalojen toimintaa kaikkia asukkaita paremmin palvelevaksi? 

Tule mukaan talojen kehittämistyöpajaan 25.10. klo 17–19 Pikku-Finlandiaan, Karamzininkatu 4. Työpaja on tarkoitettu kaikille talojen toiminnasta ja kehittämisestä kiinnostuneille. Työpajassa pääset ideoimaan toimintaa yhdessä muiden helsinkiläisten kanssa.

Ilmoittaudu mukaan työpajaan 24.10. klo 12.00 mennessä. Työpajassa tarjolla pientä purtavaa. 

Ilmoittaudu tästä työpajaan(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)