Konsernijaosto kuuli Helsingin kaupunkitilat Oy:n ja Helsinki Partners Oy:n ajankohtaiskatsaukset

Kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli kokouksessaan 17. huhtikuuta Helsingin kaupunkitilat Oy:n ja Helsinki Partners Oy:n ajankohtaiskatsaukset. Konsernijaosto merkitsi ajankohtaiskatsaukset tiedoksi.
Näkymä Sofiankadulta Tuomiokirkolle päin.
Kuva: Emilia Hoisko

Helsingin Kaupunkitilat Oy on Helsingin kaupungin kokonaan omistama yhtiö, jonka toimialana on vuokraamiensa tilojen ja alueiden kehittäminen. 

Helsinki Partners Oy:n toimialana puolestaan on Helsingin kansainvälisen kilpailukyvyn, tunnettuuden ja vetovoiman pitkäjänteinen vahvistaminen sekä investointien, osaajien ja vierailijoiden houkuttelu Helsinkiin sekä kaupunkimarkkinoinnin ja sen vaikuttavuuden kehittäminen. Kaupunki omistaa yhtiön kokonaan.

Lisäksi konsernijaosto käsitteli pääkaupunkiseutuyhteisesti raportoitavien yhteisöjen seurantaraporttia 3/2022. Konsernijaosto merkitsi raportin tiedoksi. Raportissa ovat mukana Helsingin ja Uudenmaan Sairaanhoitopiirin kuntayhtymä (HUS), Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä (HSL) ja Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä (HSY). Raportti tehdään neljän kuukauden välein.