Mahdollisuus asua perheessä – Helsingin perhehoito etsii uusia perhehoitajia

Helsingin perhehoito järjestää Kallion virastotalossa infotilaisuuden kaikille perhehoidosta kiinnostuneille.
Kuva: Pexels

Haemme muun muassa sijaisvanhempia, vastaanottoperheitä, freelancer-vastaanottoperheitä, perhehoitajan lomasijaisia ja tukiperheitä. Sinä itse päätät, mihin sitoudut ja kuinka pitkäksi aikaa; muutamaksi tunniksi, viikonlopuksi tai kasvatusvastuuseen huostaanotetusta lapsesta.

Infotilaisuudessa ti 5.9.23 klo 17.30–19 Kallion virastotalossa (os. Toinen Linja 4 A) kerromme kaikista näistä perhehoidon muodoista. Tule kuulolle!

Ilmoittautumiset infotilaisuuteen ti 5.9. klo 12 mennessä joko verkkolomakkeella(Linkki johtaa ulkoiseen palveluun)  tai sähköpostitse osoitteeseen niina.marjoniemi@hel.fi(Linkki avaa oletussähköpostiohjelman).

Paikalla on myös kokemusasiantuntijoita kertomassa omasta polustaan ja kokemuksistaan.

Helsingin perhehoito on mukana valtakunnallisessa, Perhehoitoliiton organisoimassa  Ajoissa kotiin-kampanjassa. Tänä vuonna teemana on "Mahdollisuus asua perheessä" ja kampanjan suojelijoina toimivat TikTok-sossuina tunnetut sosiaalityöntekijät Maija Haapala ja Camilla Jokela.  He jakavat tietoa lastensuojelusta ja lasten oikeuksista sekä purkavat lastensuojeluun liittyvää häpeää, stigmaa ja kasvottomuutta.

Helsingin perhehoito järjestää 5.9. pidettävän infotilaisuuden osana Ajoissa kotiin-kampanjaa kaikille perhehoidosta kiinnostuneille.

Tervetuloa mukaan!